Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Värikausivaatteet valittu!


Nyt on Lempin värikausivaatteet ostettuna. Vihdoinkin! Toisaalta värikausivaatteiden pohdinta ja hankkiminen on kivaa, mutta toisaalta myös todella stressaavaa, koska vaihtoehtoja on niiiiin paljon! Pitkällisen pähkäilyn jälkeen päädyin tyylikkääseen punaiseen sadetakkiin ja samanmerkkiseen värikausihattuun, jossa on aika makea rusetti edessä. Sadetakki on erittäin vedenkestävä. Sinisiä housuja harkitsin pitkään, koska sininen ei ole Lempin lempiväri. Pääasia on kuitenkin, että äiti tykkää. Lämmin värikausimekko on uusinta uutta, uskon sen olevan hintansa veroinen. Mekko on sen verran niukkalinjainen, että se ei ehkä mene enää syksyllä, mutta se oli vaan pakko saada.


Tässä vielä Lempi-nukke uusissa tamineissaan. Voi kuinka söpösti hän tiirailee kuvaansa peilistä! Nyt vaan leikkipuistoon näyttäytymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti