Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Perinteistä ruutupeliä


Matkalle mukaan – MUISTIPELI. Se katkaisee tylsyyden. Vanhanaikaista, kyllä. Mutta tämä ruutuaika ei kuluta akkuja ja tähän voi osallistua useampi. Pelissä ei tarvita yhteistä kieltä, onnistuu siis myös ulkomailla uusien kavereiden kanssa. Taipuu myös matkakertomukseksi, ostoslistaksi, äänneharjoitteluksi.

2 kommenttia:

  1. Ja missä ihmeen vaiheessa muuttuu huonoksi muistipelissä? Muistan, kuinka lapsena päihitin valtavan suuressa muistipelissä serkut ja tädin, mutta nykyään ei onnistu. Se muuten oli valtava peli, se levitettiin aina serkkujen pitkään eteiseen ja se täytti siitä varmasti puolitoista metriä. Meillä pelataan muistipeliä Charley Harperin kuvituksilla, tekee hyvää aikuishenkilöillekin.

    VastaaPoista
  2. Tuikkis, tiedän tunteen. Tosin siskontyttöni on vielä parikymppisenäkin ihan lyömätön muistipelihirmu. Mutta meillä aikuisilla on enemmän muutakin muistettavaa kuin muistipelin palaset.

    VastaaPoista