Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Pesä pyykkipojille


Oleellista olokuussa on ollut oleilu. Yhdentoista päivän päästä Pepita aloittaa taas opetustyön. Kun joutilaat aivot ja joutilaat tavarat kohtaavat, voi tulla oivallus.

Tyttären pyöränkori etsi uutta merkitystä elämäänsä. Samaan aikaan pyykkipoikajoukkue etsi kotia. Nyt kaikki ovat tyytyväisiä.

2 kommenttia:

  1. Keräiletkö vielä niitä 70-luvun saksalaisia kumieläimiä? Haluatko ostaa muutaman, vai hankitko niitä vain kirpputorilta? Voihan olla, että sinulta löytyykin jo nämä mitä minulla olisi. :) Saako sinuun yhteyden esim. sähköpostilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit laittaa viestiä osoitteeseen onnen.myyra[at]suomi24.fi. Kumieläintarha kasvaa edelleen vähitellen. Värimutaatioita tuntuu löytyvän aina vain lisää ja ehkä vielä eläinlajejakin puuttuu. Karsinat ovat tilanahtauden vuoksi erittäin pienet, mutta onneksi nämä eläimet ovat sopuisia.

      Poista