Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

torstai 24. heinäkuuta 2014

Positiivinen asenne ratkaisee


Jokaisessa kunnon elämäntapablogissa on aina mietelauseita. Tee-se-itse-hengen mukaan Pepita yrittää kirjoittaa mietelauseet omasta päästään. Tässä yksi:

Kehu päivässä pitää ystävän lähellä. 

Ei tässä toki mitään mielistelyä tarkoiteta. Mutta jos huomaat, että tuoksuupa naapuri tänään ihanalta, onhan se hyvä kertoa. Joskus pienikin sana voi olla toiselle päivän pelastus.

Ehkä saat siltä naapuriltasi tuollaisen hymyn, joka on Positiivinen asenne -maalauksen kissalla. Maalaus on pikkiriikkinen, mutta positiivisella asenteella siihen mahtuu paljon.

Pepitaa pyydettiin tällä viikolla ottamaan osaa projektiin, jossa tarvitaan myönteistä ajattelua. Siitä enemmän syksymmällä, mutta olkoon tämä kissa positiivisen asenteen myyntitykki! 

3 kommenttia:

  1. Tuo on totta täällä blogimaailmassakin, että yksi kommentti päivässä tekee jo hyvän mielen. Yritän aina muistaa sen, ettei se kuitenkaan vie niin kauan aikaa, etteikö jotakin voisi näpytellä blogin kirjoittajan iloksi.

    VastaaPoista
  2. Eli blogimaailmaan sovellettuna: "Kommentti päivässä pitää bloggarin virneessä!" Kiitos!

    VastaaPoista
  3. ♥ihana, positiivinen kissa...ja juttu :)

    VastaaPoista