Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Liian hyviä kirpparilöytöjä


Pepita seikkaili tänään taas Tampereen peräkonttikirppiksellä ja katsastipa vielä Radiokirppiksenkin valikoimat. Mukaan tarttui väripaloja!

Peräkonttikirppiksellä vierähti kaksi tuntia. Suloisia posliininmaalauksen värikarttalautasia löytyi kaksi, 2 euron kappalehintaan. Toinen niistä pääsee piristämään Pepitan opetusluokkaa.

Vehreänvihreä japanilainen säästökukko maksoi 3 euroa. Kumitipu ei olisi maksanut mitään, mutta Pepita lunasti sen 20 sentillä kukon kaveriksi. Radiokirppiksen löytö oli 11  kumieläintä. Eläinpussi maksoi euron. Tiedättekö tunteen, kun kirpputorilta löytyy jotain liian halpaa? Siitä tulee melkein syyllinen olo. Mutta nythän onkin syyllisyyskuu.

Kirpputoriteemaa käsitteli tänään myös Pepitan kolumni, joka julkaistiin Tyykikylän Sanomissa. Tyykikylän Sanomat on uusi posiviista ajattelua levittävä ilmaisjakelulehti, joka jaetaan 45 000 talouteen Forssan seudulla.

3 kommenttia:

 1. Muistatko kirpputorilla ollessasi, että mitä kumieläimiä sinulla jo on tarhassasi vai annatko kodin kaikille halukkaille? Onneksi se olit juuri sinä, joka huiman halvan eläinpussin löysi, eikä vaikka joku kumia pureskeleva terävähampainen koiranpentueläin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan aika hyvin millaisia eläimiä tarhassa jo on. Esillä olevaan kokoelmaan päästäkseen eläimen sävyn pitää olla erilainen kuin muilla saman lajin edustajilla. Ehkä kaksoiskappale-eläimiä voi joskus käyttää toisen keräilijän kanssa vaihtokappaleina... Länsi-saksalaisella kumieläintehtaalla ei ole selvästikään ole ollut tarkkoja värireseptejä, koska erilaisia värisävyjä tuntuu löytyvän aina vain lisää.

   Poista
 2. Ihanat löydöt, ihanat värit. Ja kolumni vaikuttaa hyvältä;)

  VastaaPoista