Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

lauantai 2. toukokuuta 2015

Kuuleeko maa?


Taukokuu on alkanut. Taukokuussa pidetään luovia taukoja, jolloin voi katsella ympärilleen. Tänään heinikosta löytyi kuvassa maan korva, joka näytti erehdyttävästi menninkäisen pudottamalta tippaleivältä. Tämä tippa olisi tosin tappanut.

Mieleen tuota koukeroista ihmettä katsellessa tuli Kirsi Kunnaksen runo Haitulasta, joka eli korvassa, joka oli sieni, korvasieni sattumoisin.

Teemaan sopivasti Pepita kaivoi esiin viime keväänä Vinski-lehden kuvittajasivua varten tekemänsä kollaasin. Tykkäisiköhän Haitula asua tällaisessa korvasienessä? Montakohan koloa ja kolonkoloa Haitula tarvitsee nykypäivänä?


Oiva harrastus taukokuulle onkin lehtien selailu. Luonnonlehtien selailu on hyvää taukojumppaa, mutta lukulehtiä selaamalla voi leikata talteen väripaloja, joita yhdistelemällä voi luoda uusia, yllättäviäkin kuvia.

4 kommenttia:

  1. Laittaisitkos pitkos sähköistä postia osoitteeseen luovuuslaboratorio miukumauku gmail piste com. Minulla on suunnitelma.

    VastaaPoista
  2. Näitä kollaaseja on tosi hauska tehdä. Samaa sarjaa on vaikkapa silmäterälehdet ja lihansyöjäkasvi. Niistä joskus myöhemmin lisää!

    VastaaPoista