Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

perjantai 15. tammikuuta 2016

Ilotulitus keittiön lattialla


Uuden vuoden kunniaksi Pepita päätti ilotulittaa. Keittiö oli riisunut räsymattonsa jo jokin aika sitten ja kaipasi nyt jotain erilaista. Pepita kirjoitti nettikirpparin hakukenttään värikäs matto ja ruudulle ilmestyi heti räväkkä Askosta peräisin oleva Sparkle-matto.

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Matto sijaitsi kilometrin päässä ja seuraavana päivänä se oli jo lattialla. Matossa on vetovoimaa. Legokori parkkeerasi matolle välittömästi.

4 kommenttia:

 1. No mutta sepä onkin hieno, eikä tarttenut kaukaa hakea! Miksikös minä en löydä mitään tarvitsemaani, noilta nettikirppareilta, vaikka melkein viikoittain jotain etsin. Tällä viikollakin oon etsiskellyt esim. isompaa Marimekon mustavalkoista Kissa-mekkoa, mustia untuvatakkeja (mulle ja miehelle) ja sellaista ihanaa 70-80-lukulaista nuken sänkyä. Ja sopivia Lego-juttujakin tutkin. Mutten koskaan löydä mitään! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kuitenkin etsintään! Olo on upea, kun löytö tulee kohdalle.

   Poista
 2. Kiitos vaan, se on kyllä upee fiilis, ja niistä löydöistä tuleekin sitten erityisen tärkeitä.

  p.s. Unohtuiko tänään klo 15.15 alkanut harrastus? Me oltiin tikkana paikalla ja teidänkin nimi löytyi listasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa päästä harrastamaan yhdessä! Paremmalla onnella ensi viikolla!

   Poista