Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

torstai 1. toukokuuta 2014

Ikkunan kevätmuotia


Outokuu alkoi! Outokuussa löydetään outoja ideoita kotoa ja kauempaa. Pepita tulee esittelemään pari värikästä kokoelmaansa. Värikkäitä outouksia voi kuulla vaikka lasten suusta tai nähdä taiteen ja leikin äärellä.

Keittiön ikkuna kyllästyi vanhaan kaapuunsa ja heittäytyi vallattomaksi. Ikkuna on kyllä hieman säädytön liian lyhyessä vappumekossaan, mutta onneksi naapurit jättävät sen rauhaan. 

Olen kuullut, että ikkunaverhoista on joskus paremman puutteessa tehty juhlamekkoja, mutta kas, miksei se toimisi toisinkin päin? Eli mekko ikkunaan romantikolle. Kylppärin ikkunaan vaikka mummon vintageuimapuku. Makuuhuoneeseen aamutakki. Ja ne ikkunalle annettavat vaatteet voivat olla juuri niitä vaatteita, jotka eivät sovi itselle, mutta ovat ah, niin kauniita. Ikkuna pystyy kuitenkin läpivalaisemaan kuosit - me ihmiset emme niin valovoimaisia ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti