Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Seitsemän minuutin siivous


Puhtikuu on lopussa ja niin on puhtikin. Nyt ei siis sisusteta huonetta, ei edes pientä. Tehdään piilo. Vitriinikaappi ei kertakaikkiaan sovi kaikille. Ei ainakaan niille, joiden juhlakattausastioista ei saa rakennettua harmonista kokonaisuutta. Pepitan paremmat astiat riitelevät keskenään, eikä niitä jaksa katsella. Otso yrittää jatkuvasti karhuta lisää tilaa Paratiisilta. Pitkävartiset kuohuviinilasit ovat kuin tylsä, väritön metsä.

Äkkiä Pepita tajusi mihin vuosi sitten jemmattu vanha tapetti sopisi. Liimapaperin avulla kiinnitetyt tapetinpalat jättävät astioiden kiistat näkymättömiin. Seitsemän minuutin siivous.

Ja vappuna astiastot joka tapauksessa saavat muuta ajateltavaa.

2 kommenttia:

  1. Onnistunut muutos ja miten nopea!

    VastaaPoista
  2. Vaikka avohyllyt ovatkin muotia, niin aina ne eivät toimi. Arkiastiamme ovat enemmän kavereita keskenään ja otinkin reilusti ovia irti keittiössämme. Tämä vitriinikaappi on olkkarin puolella ja muuttui hetkessä salonkikelpoiseksi.

    Kiinnostava blogi teillä!

    VastaaPoista