Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

torstai 19. kesäkuuta 2014

Palikat kohdallaan


Tämä ei ole mainos.

Mutta jos olisi, Pepita ottaisi laatikollisen puupalikoita syliinsä, virittäisi huulilleen mahdollisimman intensiivisen hymyn ja aloittaisi hartaan esitelmöinnin tähän tapaan:

"Olen löytänyt uuden tavan tehdä kuvia. Miller Goodmanin ShapeMaker- ja FaceMaker-puupalikat ovat muuttaneet elämäni. Tuhannet eri kuvamahdollisuudet odottavat löytäjäänsä. Kuutiopeli vaatii täyden keskittymisen ja se pakottaa minut virittämään muototajuni aivan äärirajoille. Palikat hankittiin 4-vuotiaalle tyttärelleni, mutta olen otan ne iltaisin käyttööni. Uusien mallien luominen on suorastaan koukuttavan ihanaa."
2 kommenttia:

  1. Upeita, mahtavia, psykedeelisiä, oivaltavia, yllättäviä. Niin nämä 6 kuin myöhemmätkin nähdyt. Varsinainen aarrelaatikko mielikuvituksellisen ja rajattoman ihmisen käsissä. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuo aarrelaatikko on hyvä sana. Tunne on mahtava, kun saa luotua jonkun uuden kuvan, muodossa, jota ei olisi koskaan kynällä keksinyt.

      Poista