Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

torstai 16. huhtikuuta 2015

Pepita sai Adventure-palkinnon!


Eilen jaettiin Raumalla Pertsa ja Kilu -päivillä Laivakello- ja Adventure-palkinnot. Loistava sanataituri, kirjailija Hannele Huovi palkittiin Laivakello-palkinnolla. Pertsa ja Kilu -päiviä järjestää Väinö Riikkilä -seura. 

Kuvittajalle myönnettävä Adventure-palkinto annettiin Pepitalle! Palkinnon perusteluissa lukee mm. seuraava, tuhti lause: "Adventure-palkinnon saajan kuvituksissa näkyy rakkaus lapsiin, halu ymmärtää lasten maailmaa ja asettua lapsen asemaan niin, että vaikeat aiheetkin on kuvattu lapsilähtöisesti ja lasta ymmärtäen. Näin lapsi saa vapauden kasvaa haluamallaan tavalla ja haluamassaan tahdissa."

Lisää palkinnosta vaikkapa Lastenkirjahyllystä

Tämä Adventure-uutinen ei siis ole uutisankka. Ankat kylläkin piristivät Pepitan päivää synnyinkaupungin Forssan kirpputoreilla tänään. Suloiset vesilinnut löytyivät kahdelta eri kirpputorilta, yhteensä 8 eurolla. Ankkojen sisälle voi varastoida aarteita. Toisella ankalla oli mukanaan pikkuinen, rakkaudenvärinen lapsiankka.

Adventure-palkinnon jälkeen on aika purjehtia kohti uusia seikkailuja.

3 kommenttia: