Pepita Ruutu tarjoilee väripalaa, josta saa voimaa kestää arjen harmautta. Välillä pitää olla väriä! Maistiaisia kodin sisustuksesta, naivistisesta taiteesta ja värikkäästä elämästä. Väripalalla saa leikkiä.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Jalkapallosta taidetta


Tätä päivää on odotettu. Tänään se loppuu! Televisiossa ei taas vähään aikaan näytetä nurmikolla pallon perässä juoksentelevia setiä, jotka kampittavat, harhauttelevat ja purevat toisiaan.

Onhan peleissä jotain sykähdyttävääkin – tunteelliset halaukset, hikisten pelipaitojen vaihtoseremoniat ja ne joulu- ja pääsiäiskortit, joita tuomari jakelee huomiota kaipaaville pelaajille.

Sitä Pepita ei ymmärrä, miksi tuomari tuhlaa partavaahtoaan nurmelle pelaajien jalkojen juureen. Eikä sitä, miksi näissä kisailuissa loistavista näyttelijäsuorituksista annetaan lopulta vain yksi pysti, joka ei edes muistuta Oscar-patsasta.

Jotkut kai pitävät jalkapalloa taiteenakin. Ainakin jalkapallosta voi tehdä taidetta. Pronssipeliä seuratessaan Pepita ehti kehitellä FaceMaker-palikoilla notkean jalkapalloilijan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti